SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Cadouri de Sf. Andrei pentru viitorii miri

IMG-BLOG

Sf. Andrei este considerat ocrotitorul Romaniei, iar cei care ii poarta numele se vor bucura cu siguranta sa primeasca in aceasta zi sfanta cadouri mai deosebite, mai ales daca domnii urmeaza sa imbrace costumul de mire in viitorul apropiat.

Astfel, de 30 noiembrie, viitorii miri cu numele Andrei isi pot serba ziua onomastica, inconjurat de prieteni, familie si cadouri dragute de la cei dragi.

Asa cum este firesc, apropiatii sarbatoritului ii pot oferi acestuia accesorii mire pentru fericitul eveniment. Mai jos, iata propunerile noastre.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Acest set clasic este potrivit pentru o nunta clasica, unde tinuta Black-Tie este un must have. Daca papionul si batista sunt potrivite pentru orice stil de nunta, braul face diferenta, acesta asociindu-se unei camasi albe incretita la piept.

Comanda cadouri de Sf. Andrei aici: https://www.selfevents.ro/brauri/Set-negru-brau-papion-si-batista-301.html.

IMG-BLOG

Piesele vestimentare din acest set vor da o pata de culoare unei tinute elegante, de aceea setul de accesorii bordo reprezinta cadoul ideal pentru viitorii miri.

Comanda cadouri de Sf. Andrei aici: https://www.selfevents.ro/cravate/Set-bordo-cravata-batista-si-butoni-camasa-345.html.

IMG-BLOG

Culorile pamantii se poarta in 2019, mai ales la nuntile de toamna, dar si la alte evenimente speciale. Acest set este o idee de cadou frumoasa pentru o zi onomastica.

Comanda cadouri de Sf. Andrei aici: https://www.selfevents.ro/papioane/Set-maro-inchis-papion-batista-si-butoni-camasa-321.html.

IMG-BLOG

Setul de accesorii nunta rosii poate fi daruit unei persoane importante din viata ta in semn de respect, iubire sau admiratie, mai ales daca isi serbeaza ziua onomastica.

Comanda cadouri de Sf. Andrei aici: https://www.selfevents.ro/cravate/Set-rosu-cravata-batista-si-butoni-camasa-344.html.

IMG-BLOG

Accesoriile in culori clasice sunt destinate domnilor conservatori, care vor sa iasa in evidenta prin stilul sobru si elegant. Acest set de accesorii poate fi daruit unui purtator al numelui Andrei de 30 noiembrie.

Comanda cadouri de Sf. Andrei aici: https://www.selfevents.ro/cravate/Set-bleumarin-cravata-slim-si-butoni-314.html.

IMG-BLOG

Daca sarbatoritul are ochi albastri, atunci va ramane cu siguranta suprins in mod placut de acest set albastru brau, papion si batista venit din partea unui apropiat.

Comanda cadouri de Sf. Andrei aici: https://www.selfevents.ro/brauri/Set-albastru-brau-papion-si-batista-303.html.

IMG-BLOG

Daca ai ochi albastri, iti place marea sau te-ai nascut intr-o zi senina de vara, cu siguranta vei fi incantat sa primesti in dar de ziua numelui acest set de accesorii elegant pentru nunta.

Comanda cadouri de Sf. Andrei aici: https://www.selfevents.ro/cravate/Set-bleu-cravata-batista-si-butoni-camasa-363.html.

IMG-BLOG

Setul elegant in nuante de rose quartz este facut sa atraga atentia la diferite evenimente speciale si de aceea este considerat o idee de cadou ce merita luata in consideratie.

Comanda cadouri de Sf. Andrei aici: https://www.selfevents.ro/cravate/Set-rose-quartz-cravata-batista-si-butoni-camasa-346.html.

IMG-BLOG

Papionul butterfly cu striatii nu se demodeaza niciodata, de aceea reprezinta o sugestie de cadou interesanta pentru viitorii miri.

Comanda cadouri de Sf. Andrei aici: https://www.selfevents.ro/papioane/Papion-albastru-cu-striatii-341.html.

IMG-BLOG

In 2019 continua sa se poarta accesoriile vestimentare in nuante de verde, asa ca nu ezita sa alegi pentru un viitor mire acest papion si sa il oferi cadou de ziua lui onomastica.

Comanda cadouri de Sf. Andrei aici: https://www.selfevents.ro/papioane/Papion-verde-cu-striatii-339.html.

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Cadouri de Sf. Andrei pentru viitorii miri

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Mire

Produse noi