SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Cadouri de Mihail si Gavriil: seturi papion, batista si butoni camasa

IMG-BLOG

Daca vrei sa faci o surpriza viitorului sot chiar de ziua sa onomastica serbata pe 8 noiembrie, ii poti darui un set de accesorii mire asortat la costumul sau de nunta, cum ar fi un set compus din papion, batista si butoni camasa.

Seturile cadou papion, batista si butoni camasa vor face o reala placere unui sarbatorit care poarta numele de Mihai, Gabriel sau alt derivat al acestor nume.

Seturile de papioane sunt un must have pentru orice domn rafinat care participa la o nunta, nu doar pentru mire. Prin urmare, de Mihail si Gavriil mai pot primi un cadou vestimentar format din trei accesorii handmade nu doar mirele, ci si alti sarbatoriti care vor participa la nunti in calitate de invitati.

Papionul si celelalte accesorii complementare care completeaza frumoasele seturi nunta sunt disponibile online la SelfEvents.ro. Acestea se poarta simple sau separat la cununia civila, la nunta, dar si la botez.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG

Accesoriile de nunta in culori exotice sunt o alegere ideala pentru mirii de vara, care vor sa organizeze o nunta cu tema exotica. Cele trei accesorii aquamarine sunt ambalate intr-o cutie de carton cadou.

Comanda aici acest set cadou by Selfevents.ro: https://www.selfevents.ro/papioane/Set-aquamarine-papion-batista-si-butoni-camasa-728.html

IMG-BLOG

Accesoriile de costum lila sunt perfecte pentru nuntile programate primavara si vara. Acestea sunt realizate din cel mai fin poliester. Avand un design atractiv, cele trei accesorii handmade pot fi oferite in dar cu ocazia unei aniversari sau zile onomastice.

Comanda aici acest set cadou by Selfevents.ro: https://www.selfevents.ro/papioane/Set-lila-papion-mire-batista-si-butoni-camasa-418.html

IMG-BLOG

Cele trei accesorii care compun acest set nunta sunt alegerea perfecta pentru o zi onomastica. Impreuna, aceste accesorii decorative transforma tinuta oricarui domn intr-una eleganta, de gala.

Comanda aici acest set cadou by Selfevents.ro: https://www.selfevents.ro/papioane/Set-rosu-papion-batista-si-butoni-camasa-318.html


IMG-BLOG

Daca viitorul mire caruia ii oferi acest cadou cu ocazia unei zile onomastice are ochi albastri, atunci ii poti darui cu incredere un set bleu compus din papion, batista si butoni camasa.

Comanda aici acest set cadou by Selfevents.ro: https://www.selfevents.ro/papioane/Set-bleu-papion-mire-batista-si-butoni-camasa-417.html


IMG-BLOG

Aceste accesorii nunta sunt perfecte pentru orice anotimp, albastrul fiind o culoare mereu in tendinte, fie ca nunta are loc in sezonul cald sau in sezonul friguros.

Comanda aici acest set cadou by Selfevents.ro: https://www.selfevents.ro/papioane/Set-albastru-royal-papion-batista-si-butoni-camasa-729.html


IMG-BLOG

Setul bordo format din papion, batista si butoni adauga un plus de rafinament unui costum de ceremonie, de nunta sau de botez. Setul de accesorii barbati constituie o alegere foarte buna pentru un cadou elegant.

Comanda aici acest set cadou by Selfevents.ro: https://www.selfevents.ro/papioane/Set-bordo-papion-batista-si-butoni-camasa-317.html


IMG-BLOG

Accesoriile din acest set sunt realizate din materiale de calitate si pot fi purtate la nunti, botezuri, zile onomastice, dar si cu alte ocazii.

Cele trei accesorii elegante sunt ambalate in cutie cadou neagra, cu o parte din capac transparenta, lasata special la vedere pentru vizualizarea produselor.

Comanda aici acest set cadou by Selfevents.ro: https://www.selfevents.ro/papioane/Set-negru-papion-batista-si-butoni-camasa-325.html

IMG-BLOG

Accesoriile de culoare maro inchis reprezinta o alegere inspirata pentru evenimentele de toamna-iarna si sunt cadoul perfect de Mihail si Gavriil.

Comanda aici acest set cadou by Selfevents.ro: https://www.selfevents.ro/papioane/Set-maro-inchis-papion-batista-si-butoni-camasa-321.html

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Cadouri de Mihail si Gavriil: seturi papion, batista si butoni camasa

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Mire

Produse noi