SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Top 10 set cravate pentru nasi by SelfEvents.ro

IMG-BLOG

Pentru ca o tinuta de ocazie nu ar fi completa fara cateva piese decorative, top 10 set cravate pentru nasi by SelfEvents.ro intruneste in acelasi loc cele mai elegante seturi pentru invitati formate din trei piese esentiale: cravata, batista si butoni camasa.

Aceste piese elegante sunt disponibile in culori clasice si moderne, iar pretul lor avantajos te poate determina si pe tine sa alegi un set nunta.

In calitate de parinte spiritual al unui cuplu de insuratei vei fi aproape de miri in cele mai importante momente (la biserica, la toastul mirilor, pe ringul de dans), de aceea este firesc ca tinuta de ocazie pe care o porti sa fie diferita de a celorlalti invitati.

Chiar daca dress code-ul vestimentar ii obliga pe domni sa poarte costume in culori inchise, accesoriile fac diferenta in tinuta invitatilor. Prin urmare, alege setul de accesorii dorit de la SelfEvents.ro chiar acum.

Dupa nunta, poti purta cele trei piese din set si la alte evenimente importante, mai ales daca vei boteza urmasii mirilor. Accesoriile pot fi purtate impreuna sau separat, in functie de felul in care te simti bine sau de formalitatea evenimentului.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Top 10 set cravate pentru nasi by SelfEvents.ro

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Mire

Produse noi