SelfEvents.ro - marturii nunta, marturii botez, trusouri botez, accesorii nunta si botez
IMG-LOGO

Top 10 voalete de ocazie pentru viitoarele mame soacre by SelfEvents.ro

IMG-BLOG

In curand vei participa la nunta unicului tau fiu si pentru ca mama soacra trebuie sa fie la inaltime in cadrul unui eveniment atat de important, nu uita sa iti pui in valoare look-ul cu ajutorul unui accesoriu de par chic, tip voaleta.

In functie de tema evenimentului poti sa alegi voalete vintage, voalete cu plasa tip palarie sau un accesoriu de par cu dantela si perle, potrivit pentru evenimentele cu staif.

Mama mirelui este printre cele mai importante invitate si rude ale cuplului de insuratei, motiv pentru care trebuie sa arati impecabil la nunta. Ca sa iti facem misiunea mai usoara, te invitam sa urmaresti Top 10 voalete de ocazie pentru viitoarele mame soacre by SelfEvents.ro si cu aceasta ocazie vei stii ce se poarta la nuntile din 2017.

Este firesc sa ai emotii atunci cand fiul tau se insoara, iar o voaleta poate fi folosita nu doar in scop estetic, ci si pentru a-ti acoperi discret fata cu accesoriul tip plasa. Alege chiar acum voaleta potrivita stilului tau pentru ca SelfEvents.ro este partenerul tau online pentru evenimente reusite.

Daca vrei sa ramai la zi cu toate noutatile despre nunta si botez si sa afli in timp util de toate reducerile de pe site-ul nostru, urmareste-ne permanent si aboneaza-te la conturile noastre de social media aici:

https://www.facebook.com/SelfEvents/

https://www.instagram.com/self_events/

https://ro.pinterest.com/selfeventsro/

IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG
IMG-BLOG

COMENTARII PENTRU ARTICOLUL Top 10 voalete de ocazie pentru viitoarele mame soacre by SelfEvents.ro

ARTICOLE SIMILARE DIN CATEGORIA Mireasa

Produse noi